ONS TEAM

Geerke Versteeg

Geerke is mede-oprichter van PHI Factory. De ambitie van Geerke is om organisaties met realisatiekracht te helpen te versnellen naar een circulaire bedrijfsvoering. Denken in kansen en oplossingen is haar kracht. Afgelopen jaren heeft zij ruime ervaring opgedaan in circulair inkopen, circulair facility management en visie- en strategietrajecten binnen het domein bedrijfsvoering. Zij zet haar projectmanagementskills in om projecten van A tot Z gestructureerd aan te pakken en zorgt voor tastbare resultaten. Deze projecten vinden vaak plaats bij complexe politieke organisaties. Geerke kan complexe materie op een dusdanige manier structureren, zodat ze de vertaalslag maakt naar toegankelijke informatie en begrijpbare visuals. Hierdoor brengt zij circulariteit naar de praktijk.

Yvette Watson

Yvette is mede-oprichter van PHI Factory en helpt organisaties te versnellen naar een circulaire economie. Ze geeft met gedrevenheid en passie impuls aan de bewustwording dat het facilitaire werkveld als geen ander invloed heeft op de duurzaamheidprestatie van organisaties. Yvette ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun energie neutrale en circulaire ambities voor hun bedrijfsvoering en het gebouw en ontwikkelt circulaire concepten voor diverse marktpartijen. Regelmatig geeft zij inspiratiesessies om organisaties bekend te maken met de kansen van circulaire economie. Yvette participeert actief in programma’s die verduurzaming versnellen zoals de Green Deal Circulaire Gebouwen, het Deltaplan Duurzame Renovatie van de DGBC en is voorzitter van de FMN Expertgroep Circulaire en Inclusieve economie. 

Pam van Wanrooij

Pam is afgestudeerd voor de master Global Business & Sustainability en brengt bij PHI Factory haar opgedane kennis in praktijk. Met haar passie en bevlogenheid wil zij een impact maken en met PHI Factory organisaties helpen versnellen naar een circulaire economie. Ze heeft vanuit haar studie ervaring opgedaan met het oplossen van duurzaamheidsvraagstukken en heeft ondervonden dat de meeste oplossingen soms out-of-the-box maar veel vaker out-of-the-comfort zone liggen. Bewustwording vindt ze een belangrijk aspect van de transitie naar circulaire economie en daar probeert ze dan ook op professioneel als persoonlijk vlak zoveel mogelijk mensen in mee te krijgen. Bij PHI is zij veel betrokken bij strategie- en conceptontwikkeling, faciliteert ze kennisdeling en probeert ze met energie elke organisatie te verduurzamen.

Jessica Vervoort

Jessica is de spin in het web van PHI Factory. Ze beschikt over goede communicatieve vaardigheden die zij in zet voor de website en de social media berichten. Daarnaast zet ze haar organisatietalent in voor diverse projecten, een studiereis en interne activiteiten. Ze heeft jaren ervaring in het werken in de duurzaamheid en zet dit graag door om samen te werken aan een circulaire economie.

Lisa Broos

Lisa heeft een missie: werken aan een betere wereld door de circulaire economie in de praktijk te brengen en door zoveel mogelijk mensen te inspireren. Met de tool PHI Accelerator helpt ze organisaties om op een leuke manier zoveel mogelijk medewerkers te betrekken bij het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van de organisatie. Ze gebruikt haar enthousiasme en creativiteit om de gaafste challenges te ontwikkelen die écht prikkelen. Ze kent PHI Accelerator op haar duimpje en ondersteunt als expert in de ontwikkeling van modules en challenges op maat voor organisaties. Lisa werkt gestructureerd, doelgericht en ze wil een inspiratie voor anderen zijn. Daarom vlogt, blogt en presenteert ze het liefst zoveel ze kan.

Sophie de Vocht

Sophie heeft uitgebreide ervaring in projectmanagement en duurzame product innovaties. Ze ziet een groot belang in het zorgvuldig omgaan met onze grondstoffen en streeft naar een wereld waarin we binnen de grenzen van onze planeet en met respect voor de natuur samenleven. Bij PHI Factory wil ze positieve impact creëren door het ontwikkelen van circulaire concepten, door deze oplossingen te concretiseren en te realiseren op zowel strategisch als praktisch niveau. Dit doet ze vanuit een grote passie voor de circulaire economie en met een creatieve, daadkrachtige en betrouwbare aanpak. Door te streven naar waarde behoud, door te inspireren en kennis te delen wil ze een significante bijdrage leveren naar een toekomstbestendige samenleving waarin circulariteit de standaard is. Verder is zij een echte organisator, efficiënt, enthousiast, gedreven en gaat ze graag de uitdaging aan om draagvlak te creëren.

Jari Kösters

Jari is afgestuurd van de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Tijdens zijn opleiding heeft Jari het potentieel gezien van de facilitaire diensten op de circulaire prestaties van organisaties. Voor zijn afstudeerscriptie heeft hij dan ook bij PHI Factory onderzoek gedaan naar hoe je een samenwerking kan vormen tussen de opdrachtgever en zijn leveranciers om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Jari is een echte teamspeler, gedreven en vastberaden om bij PHI Factory een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van onze wereld.

Bonnika Goede

Bonnika is een ervaren adviseur op het gebied van vastgoed, huisvesting en werkplek concepten. Haar kracht binnen een project ligt op het doorgronden van een organisatie en enthousiast maken van betrokken medewerkers. Zij zorgt ervoor dat de cultuur, wensen en ambities van een organisatie optimaal worden vertaald, zodat huisvesting waarde creëert voor de doelen van een organisatie. Vanuit haar behoefte naar persoonlijke balans en verbondenheid binnen een verbeterde samenleving is haar interesse in duurzaamheid en circulariteit ontstaan. Binnen de opdrachten van PHI Factory komen haar persoonlijke passie en zakelijke kennis samen in één wereld. Evenwicht in organiseren, overzicht en samenwerking zijn begrippen die bij haar tot succes resulteren.